Erreway-Floricienta
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Erreway-Floricienta

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  

Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις

σας αρεσει να διαβάζετε?(εξοσχολια βιβλία)
ναι
Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Vote_lcap100%Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Vote_rcap
 100% [ 5 ]
οχι
Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Vote_lcap0%Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
λιγο
Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Vote_lcap0%Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 5

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
*~Flor~*
Admin
*~Flor~*

Αριθμός μηνυμάτων : 209
Registration date : 30/12/2007

Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?   Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Icon_minitimeΚυρ Δεκ 30, 2007 9:34 pm

Σας αρέσει να διαβαζετε βιβλία??αν ναι,τι ειδους?? Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://erreway-flor.1forum.biz
mariza

Αριθμός μηνυμάτων : 26

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?   Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Icon_minitimeΚυρ Δεκ 30, 2007 11:18 pm

εμενα μου αρεσει να διαβαζω βιβλια με μυστιριο και μαγεια
Camila Bordonaba

Αριθμός μηνυμάτων : 114

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?   Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Icon_minitimeΔευ Δεκ 31, 2007 11:15 am

εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω βιβλία....μου αρέσουν τα βιβλία με μαγεία!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
*~Flor~*
Admin
*~Flor~*

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?   Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Icon_minitimeΔευ Δεκ 31, 2007 7:03 pm

luisiana lopilato έγραψε:
εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάζω βιβλία....μου αρέσουν τα βιβλία με μαγεία!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

εμενα μου αρεσει να διαβαζω βιβλία..αν και ειμαι λιγο ιδιοτροπη σε πολλά πραγματα... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes τωρα οσο αναφορα τα βιβλια διαλαγω πάντα αυτο που μου αρέσει...αν και μπορω να πω οτι λατρευω τα βιβλια μαγείας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy I love you
florecienta

florecienta

Αριθμός μηνυμάτων : 14

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?   Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Icon_minitimeΤετ Ιαν 02, 2008 7:24 pm

εγω λατρευω τη τριλογια του κοσμου!
*~Flor~*
Admin
*~Flor~*

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?   Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Icon_minitimeΠεμ Ιαν 03, 2008 6:23 pm

εγω δεν την έχω διαβάσει ακόμα..αλλα θα την διαβάσω.!! Very Happy ειναι καλη??τι εντυπωσεις δημιουργει αρχικά??
Felipe Colombo

Felipe Colombo

Αριθμός μηνυμάτων : 98
Registration date : 01/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?   Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Icon_minitimeΚυρ Ιαν 20, 2008 8:20 pm

Πολύ απο όλα!!
Camila Bordonaba

Αριθμός μηνυμάτων : 114

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?   Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία? Icon_minitimeΠεμ Ιαν 24, 2008 1:47 pm

Η τριλογία στο τρίτο βιβλίο έχει πολύ...αμυγδαλωτό Exclamation Exclamation

Σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Erreway-Floricienta :: Γενικα για... :: Βιβλία-
Μετάβαση σε: